Een berichtje achterlaten

Wilt u een berichtje achterlaten aangaande het overlijden van Sjef?
Een herinnering delen of een mooie anekdote vertellen?
Dat wordt zeer gewaardeerd.
Onder de foto kunt u een reactie geven.


Geef een reactie

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. Sander (Joker67)

  Potver! Sorry voor de late reactie.
  Wat een verlies voor zijn gezin en voor de F1-quiz. Veel en veel te jong natuurlijk.
  Want dit gewoon een verdomd leuk spelletje. Ik hoop dat geest en spirit in jullie team blijft rondwaren zodat wij zijn hersenspinsels nog vaak mogen tegenkomen. Veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.
  Ik hoop dat jullie nog lang doorgaan met Sjef in gedachten.

 2. Helene

  Hahaha, die privacyverklaring, lees ik nu pas, erop gewezen in het I.M. (verschrikkelijk, een I.M. te lezen over een veel te jong gestorven SUPERNEEF). Ik heb 2x een biertje gewonnen: 1x omdat ik geheel per ongeluk een F1-quiz had gewonnen en 1x omdat ik de testversie van de kerstquiz in 4 delen maakte (1 dag per deel). Sjef nam de biertjes mee naar de verjaardag van mijn vader, zijn oom, en daarmee was mijn privacy gewaarborgd!

 3. Jos Soleil

  Wat een schrik voor ons maar wat een groot verlies voor Sjef zijn dierbare ik hoop dat zij de kracht vinden om dit grote verlies te verwerken ik wens ze veel liefde toe en hoop dat de mooie herinneringen gaan overheersen en bedenk: ‘wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt’ 💖💖🙏🙏

 4. Everhard Dorgelo

  Bedankt Sjef! Dit bericht komt wel even binnen. Ik wist ook niet dat Sjef ziek was.
  Heb een aantal keer met je ge-emailed en dat was zeer prettig contact.
  Bedankt voor het leuke spelletje en voor mij geeft dat elk race-weekend een extra dimensie.

  Ik wil iedereen condoleren, familie, vrienden en kennissen.

  Groet Everhard Dorgelo

 5. Rene (quiznaam Oom Ferrari)

  De Quiz zal nooit meer hetzelfde zijn. We zullen je missen.
  Bedankt voor alle mooie bieren die je heb mogen opsturen.
  Alle familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte.
  Rust zacht.

 6. Charrel

  Allereerst wil ik het volledige team van F1 Quiz maar ook de familie & vrienden van Sjef condoleren met het verlies en veel sterkte wensen de komende periode. Het overlijden van Sjef zal een onnoemelijk groot verlies en veel verdriet met zich meebrengen. Het was een markant en bijzonder persoon, hij zal gemist worden.

  Tijdens mijn bezoek aan de Spa GP dit jaar stuurde Sjef mij nog een e-mail, er was een probleem met de antwoorden die ik had gegeven op een vraag en ik had mijn F1-quiz al ruim voor het weekend ingevuld. Aangezien ik nogal druk in de weer was, is de e-mail mij wat ontschoten. Sjef had het al opgelost voor mij, maar de e-mail heb ik zojuist pas goed gelezen.

  Ik ken Sjef verder niet (persoonlijk), maar wat ik van hem lees en hoor voelt alsof het een echte liefhebber is met een fantastische vorm van humor. Daarvan hebben we nooit genoeg, dus vergeet hem en zijn visie niet bij de F1-Quiz.

  Rust zacht Sjef.

 7. Ik had net Raad de Plaat ontdekt op het Verstappen forum; een account aangemaakt en als ik me niet vergis daar net mijn eerste hekjes verdiend, oftewel een plaat goed geraden, toen ik een berichtje kreeg van Sjef; Hé, ga je mee naar RetroGP ? Daar heel wat tijd doorgebracht, met discussies over regels en straffen, en natuurlijk het speuren naar de oplossing van de verschillende opgaves. Weer een berichtje van Sjef: Hé, heb je zin om mee te gaan karten, in Eindhoven? En voor ik het wist, had ik ingestemd, Onderweg vanuit het noorden, zit je je dan wel af te vragen bij wat voor gezelschap je terecht komt, maar Sjef ving me op, en het voelde gelijk vertrouwd, een warm bad…
  Sjef, je kijkt vast uit op een asfaltlint, afgezet met bermpaaltjes en strobalen.
  Johan (aka BlueFlag)

 8. Rosie

  Lieve Sjef , ik leerde je kennen op het Verstappen forum en verhuisde mee naar het retro forum.
  En ooo wat heb je me vaak geplaagd met DC en andere Schotse coureurs, maar van jou kon ik het hebben.
  Ook bij de vele kartuitjes was ik erbij en leerde Sjef nog beter kennen , je was een oprecht en mooi mens met een hart van goud.
  Ook ik ga je heel erg missen, maar alle dierbare herinneringen aan jou kan niemand me afpakken.
  Rosie aka Petra

 9. Rick

  Ergens begin 2000 kwam ik Sjef tegen op het (Jos) Verstappen forum, zijn nickname was ‘return’ met een kleine letter. Al gauw vond ik in een hoekje van de site een subforum genaamd Raad de Plaat geleid door Sjef. Daar was het veel leuker dan op het hoofdforum met al het gekissebis. Door het leuke spelletje ben ik heel veel te weten gekomen over de geschiedenis van de formule 1. Sjef heeft aan de wieg gestaan in mijn voorliefde voor de jaren 60, Graham Hill en de klassieke circuit. Daar dank ik hem nog steeds voor. Sjef zoef zacht over de eeuwige race velden, Rick (aka Dr. Watson)

 10. Swen & Sanne

  Sjef, ik ga je serieus missen. Voor mij blijf jij altijd verbonden als ik F1 kijken. In welke vorm dan ook.