Welkom bij de F1-quiz, het leukste F1 voorspel spel. Meespelen is gratis, de prijzen zijn smakelijk!
Let op! Gebruik bij pole-tijd tussen minuten en seconden een dubbele punt “:” en tussen seconden en de duizendsten een punt “.”
Vergeet niet om na het invullen op ADD PREDICTION te klikken!
U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail met uw antwoorden. U kunt uw antwoorden nog zo vaak u wilt aanpassen tot het tijdstip dat de kwalificatie begint.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Dan is er wellicht iets mis gegaan en hebben wij geen deelname van u ontvangen. Vul dan nogmaals de vragen in en klik daarna op ADD PREDICTION.

Twijfelt u over een antwoord? Raadpleeg dan onze quizcoach.

Veel succes!

Entry for 2020 F1-quiz
No races available in this championship.
Race:
Pole
Position 1

Dit bericht heeft 10 reacties.

 1. Sportwagentour

  Ik heb nog nooit van deze quiz gehoord, net zoals mijn twee vrienden met wie ik de GP van Oostenrijk ga kijken onder het genot van een biertje. Dus wij vinden dit wel erg gaaf.
  Ik durf zelfs te zeggen dat degene dit dit heeft ontwikkeld wel van iedereen die mee doet een heel grote schouderklop mag krijgen. Dat moet een toffe gozer zijn (of iemand met veel verstand van verdienmodellen). Super!

 2. Sjef Van Alebeek

  Bedankt voor deze mooie reactie. Ik moet zeggen dat het met die schouderkloppen wel snor zit, regelmatig krijgen wij enthousiaste reacties van onze deelnemers. Wat betreft toffe gozers of verstand van verdienmodellen, kan dat niet samen gaan? ;-). Maar dat verdienmodel valt wel een beetje mee hoor, wij zijn gewoon een stel mafketels die een beetje geld voor hun hobby over hebben. We betalen alles uit eigen zak. Geen sponsors, geen inschrijfgeld. Gewoon je passie delen met anderen die net zo maf zijn van de Formule 1. Dus dat verdienmodel gaat niet echt op. Maar met toffe gozers zijn wij al heel tevreden.
  Veel succes met de quiz en wie weet komt er een biertje jouw kant uit. Kun je je vrienden een beetje plagen.
  Groet namens de toffe gozers van de F1-Quiz.

  1. BoszJosz

   Geweldig de laatste F1quiz van het jaar winnen ik lijk Max wel zou het dan toch in de naam zitten?πŸπŸπŸŽπŸŽπŸ‘€πŸ‘€

 3. Wendy75

  Aan deze originele quiz zouden veeeeeeeel meer mensen mee moeten doen.

 4. Mistereverhard

  Helemaal eens met Sportwagentoer en Wendy75. Ik heb ook al wat familieleden gestalkt en een college gesommeerd om mee te doen. Tis idd een verdomd leuk spelletje en geeft iets extra’s aan elk F1-weekend.

 5. Skip

  Hallo, lang geleden!
  weer eens een gokje wagen, kijken of ik nog een beetje bij kan blijven πŸ˜‰

Geef een reactie