Let op! Gebruik bij pole-tijd tussen minuten en seconden een dubbele punt “:” en tussen seconden en de duizendsten een punt “.
Vergeet niet om na het invullen op ADD PREDICTION te klikken!
U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail met uw antwoorden. U kunt uw antwoorden nog zo vaak u wilt aanpassen tot het tijdstip dat de kwalificatie begint.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Dan is er wellicht iets mis gegaan en hebben wij geen deelname van u ontvangen. Vul dan nogmaals de vragen in en klik daarna op ADD PREDICTION.

Twijfelt u over een antwoord? Raadpleeg dan onze quizcoach.

Veel succes!

Entry for F1-quiz 2019
No races available in this championship.
Race:
Pole
Position 1

Deze post heeft 2 reacties

 1. Dit keer weer goede vragen. Ben benieuwd of mijn voorspellingen weer uitkomen mijn overwinning in China en een P2 in Baku smaakt naar meer.
  Kun je ook wat aan de lay-out van de vragen doen. Het valt allemaal net buiten het beeld van mijn samsung telefoon. Ben ik de enige die hier last van heeft?
  Iig allen succes .

 2. Beste tokeblond,

  Ik heb het even nagevraagd bij onze deskundige. De lay-out zou zich in principe moeten aanpassen aan de telefoon. De deskundige gaf als tip om je telefoon te draaien. (van lengte naar breedte bedoelt hij geloof ik) Geeft dit verbetering?

  Met vriendelijke groet

  Quizmeester

Geef een reactie