Welkom op de site van de F1-Quiz.

Misschien bent u toevallig hier terecht gekomen of wellicht heeft u over ons gehoord en heeft u interesse om mee te spelen of u bent gewoon nieuwsgierig. In alle gevallen, blijf even hangen en laat mij uw gids zijn.
Wie zijn wij? Ik haat het cliché maar het is niet anders, wij zijn vier autosport enthousiasten. De F1-Quiz spelen wij al meer dan 10 jaar, aanvankelijk in beperkte kring op een forum. In 2015 besloten wij om de quiz een eigen platform (website) te geven om meer mensen kennis te laten maken met de F1-Quiz. Wij hebben plezier in het maken van de Quiz en en wij hopen dat plezier op u over te brengen.

Wij werken zonder sponsors en adverteerders. Uw mailadres gebruiken wij alleen voor quizdoeleinden. Op iedere vrijdag voor een GP sturen wij u onze mailing, onze deelnemers ervaren dat als een handig geheugensteuntje waardoor men niet vergeet om tijdig de quizvragen in te vullen. U kunt zelf kiezen of u die mailing wel of niet wilt ontvangen.

U zult wellicht denken “Jaja, voor niets gaat de zon op. Wie betaalt die quiz en al die prijzen? Aan de site en aan de art prints is te zien dat daar serieus werk in wordt gestoken. Er zal vast wel een addertje onder het gras zitten.”

Ik kan u verzekeren, er zijn geen addertjes, we verhandelen geen mailadressen en we vallen u ook niet lastig met rondborstige postorderbruidjes, erectiepillen of gratis iPhones. Wij zijn échte liefhebbers en we hebben er gewoon ontzettend veel lol in om dit verdomd leuke spelletje voor u te maken. Door de te winnen prijzen klein en bescheiden te houden kunnen wij dit uit eigen portemonnee bekostigen.